main logo
6535

Scene violente pe o stradă din Capitală: Mai multe persoane s-au bătut

Mai multe persoane s-au luat la bătaie pe strada Ismail din municipiul Chișinău. Totul s-a petrecut sâmbătă, 7 septembrie. Imaginile au fost filmate și publicate pe rețelele sociale.

Scene violente pe o stradă din Capitală: Mai multe persoane s-au bătutFoto: Imagine simbol

Totul a început din cauza unui conflict în trafic, iar persoana care a alertat Poliția a spus că a fost agresată verbal și fizic de către un bărbat, transmite Știri.md.

La fața locului a intervenit un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul DP municipiul Chișinău, ne-a spus ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

„Ca urmare, în urma măsurilor întreprinse, persoana agresivă a fost depistată și împreună cu victima au fost conduse la IP Râșcani pentru documentarea cazului dat. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ambii urmează să fie citați la Sectorul de Poliție pentru a fi audiați adăugător la cele întâmplate. La acumularea materialului, agentul constatator va lua o decizie conform legislației în vigoare”, ne-a spus Natalia Stati.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoționa!

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării