main logo
396

Șapte din 46 de programe depuse în 2017 pentru finanțare din Bugetul Civil s-au încheiat

Din cele 46 de proiecte depuse în 2017 pentru finanțare în cadrul programului municipal „Bugetul Civil”, șapte au fost finalizate, 27 sunt în proces de implementare, iar 12 proiecte nici nu au început.

Șapte din 46 de programe depuse în 2017 pentru finanțare s-au încheiatȘapte din 46 de programe depuse în 2017 pentru finanțare s-au încheiat

La ședința operativă de la Primărie, primarul interimar Ruslan Codreanu a spus că este dezamăgit de felul în care decurge implementarea Bugetului Civil 2017, dar și 2018, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Ruslan Codreanu a cerut Direcției relații publice să pregătească modificări la regulamentul Bugetului Civil, pentru eficientizarea programului.

Bugetarea civilă este un mecanism instituit de către Primăria municipiului Chișinău prin care acordă finanțare pentru inițiativele propuse de orășeni. Proiectele sunt selectate ca urmare a votului online sau în incinta Primăriei.

În 2018, din bugetul municipiului Chișinău pentru implementarea bugetării civile au fost alocate trei milioane lei. Conform Regulamentului, oamenii au putut vota în perioada 16 iulie – 2 august.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării