main logo
35176

Renato Usatîi: Maia Sandu va avea un salariu de 100.000 de dolari dacă pleacă

Dacă va pleca din Republica Moldova, Maia Sandu va avea un salariu de 50.000-100.000 de dolari. Declarația a fost făcută de Renato Usatîi în cadrul emisiunii „Puterea e în adevăr”. Acesta a menționat că scopul șefei statului este de a-și face un CV bun pentru viitor.

Usatîi: Maia Sandu va avea un salariu de 100.000 de dolari dacă pleacăColaj: Știri.md

„Iată Maia Sandu lucra în SUA, ea primea salariu de 10.000 de dolari pe lună. Ea are acum un alt scop. Spune-mi, te rog, dacă ea până a veni avea așa salariu, ce funcție și salariu va avea dacă pierde aici alegerile prezidențiale și va merge înapoi în SUA”, spune Renato Usatîi, transmite Știri.md

Potrivit politicianului, ca fost președinte, Maia Sandu va avea un salariu de 50.000-100.000 de dolari. 

„Ei acum toți își fac CV-urile. Acesta și este scopul ei. Ea nu va fi tare deranjată de ceea ce va fi aici, pentru că ea nu va trăi aici. Cum nu se duce astăzi în satul ei de baștină, unde s-a născut, așa și nu va reveni în Moldova”, mai spune Usatîi.

Acesta a adăugat că Maia Sandu și-a repartizat rudele, „care la Viena, unii nu departe de Chișinău” și, din acest motiv, ei îi este indiferent de ce se va întâmpla în Republica Moldova peste cinci, 10, 15 ani.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării