main logo
4136

Politicieni moldoveni, fimați cu lacrimi în ochi în timpul declarațiilor

Câțiva politicieni din țară au fost surprinși în ipostaze mai jalnice în timp ce răspundeau la unele întrebări ale jurnaliștilor.

Politicieni moldoveni, fimați cu lacrimi în ochi în timpul declarațiilorColaj: știri.md

Cel mai recent caz a avut loc chiar în ziua alegerilor locale, pe 20 octombrie 2019, în cadrul emisiunii "Politica" de la Tv8, invitat fiind candidatul electoral Andrei Năstase, transmite Știri.md.  

"Soției mele eu îi datorez aproape totul. Pentru că am făcut-o să sufere, pentru că am lăsat-o singură, pentru că am avut în nebunia mea cumva gândul că-mi pot salva în același timp și țara și familia", a spus Andrei Năstase în cadrul emisiunii.

Un alt caz a avut loc pe 16 aprilie 2016, în platoul emisiunii În Profunzime de la Pro TV.

Atunci, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, spunea cu lacrimi în ochi că "Dacă-i vorba de greșeli, să știți că, cele mai mari greșeli, chiar m-am gândit, le-am comis în ultimii 10 ani nu la Primărie, dar în viața personală...Și asta mai tare mă doare".

Un an mai târziu, pe 7 septembrie 2017, tot Dorin Chirtoacă având deja dosare deschise spunea cu lacrimi în ochi:

"Pe mine nu mă interesează aceste dosare și starea mea de astăzi nu e din cauza dosarelor. (...) Eu deja sentința mi-am luat-o prin faptul că nu am familie și copii și există riscul nici să nu-i am de acum în colo, nici una, nici alta, din cauza la tâmpeniile astea cu arestul și cu dosarele".

Declarații pe un ton mai jalnic au fost spuse pe 28 iulie 2014 și de ex-deputatul Veaceslav Ioniță.

"Vreau să-mi cer iertare de la soția mea, am vrut să-i fac un cadou de 10 ani, nu mi-a reușit. Ea întotdeauna îmi spunea că eu nu sunt romantic, nu știu să iubesc, cu toate că lumea știe că eu o iubesc. Of, și la 10 ani am vrut să fiu prima dată romantic. Prima dată i-am dat un buchet de flori și prima dată am vrut să-i fac o călătorie de 2 zile. Toată lumea știa de lucru aceasta. Numai că acum plânge și nu-i bucuroasă de călătoria asta. Ei, n-am vrut așa să iasă, dar așa a ieșit. Of, dar măcar toată lumea știe că ne-am căsătorit și toată lumea știe că domnul Ioniță are 10 ani de la căsătorie. Ea până când nu apreciază chestiunea asta, dar sper că o să aprecieze. Veaceslav Ioniță, ex-deputat".

Video: tv8.md

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării