1240
0
Poliția a pornit o anchetă privind declarațiile mincinoase împotriva lui Petic
1240
0

Inspectoratul de poliție Ungheni a pornit o ancheta pe faptul depunerii declarațiilor mincinoase și calomnioase împotriva lui Gheorghe Petic, eliberat recent din detenție.

Foto: fb.com/GherghePetic

Potrivit fostului polițist de frontieră, Vuico Ana, Romanciuc Doina și Andriiciuc Marina sunt angajatele Poliției de Frontieră, care ar fi depus declarații mincinoase, transmite Știri.md

"Inspectoratul de poliție Ungheni a pornit o anchetă pe faptul depunerii declarațiilor mincinoase și calomnioase împotriva mea din partea unor angajate ale Poliției de Frontieră: Vuico Ana, Romanciuc Doina, Andriiciuc Marina în baza plângerilor mele. Anticipat, le-am solicitat celor trei să facă un denunț public asupra celor care au comandat această mizerie. Dau repere poliției din Ungheni, comandatarii sunt: Jizdan Alexandru, Lecari Fredolin, Garstea, Slivinschii, Gherasimov. La treabă, domnule polițist. Dreptate va fi, puțintică răbdare", a scris Petic pe pagina de Facebook. 

Știri.md amintește că Gherghe Petic a fost eliberat pe 19 iulie, după 9 luni în care a stat după gratii fiind înviinuit într-un dosar de viol.

Citește și
article image
Accident grav la Ungheni: Șofer, ucis de remorca unui KamAZ
0
650
article image
Ungheni: Un bărbat a omorât un martor care figura în...
0
1201
article image
Bărbat, snopit în bătaie de colegul său de pahar la Strășeni
0
310
article image
Tragedie la Hâncești: Doi copii, orfani după ce mama lor...
0
12523