main logo
1142

Pavel Grigorciuc, cercetat penal pentru huliganism

Judecătoarea care a anulat rezultatele alegerilor din Chișinău s-a ales cu o etichetă adezivă pe ușa biroului.

Pavel Grigorciuc, cercetat penal pentru huliganism

A fost lipită de activistul Pavel Grigorciuc, cercetat penal pentru huliganism, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md

Tânărul susține că a ales această metodă de protest pentru a le cere demisia celor care, în opinia lui, au servit regimului democrat. Rodica Berdilo nu a fost de găsit pentru a comenta acțiunea acestuia.

Autocolantul cu mesajul „Nimeni nu rămâne nepedepsit” a fost lipit, astăzi, pe ușa judecatoarei Rodica Berdilo, de către activistul Pavel Grigorciuc și avocatul Eduard Rudenco.

„În țara noastră, atât timp cât vor exista astfel de judecători, oamenii nu vor putea obține dreptate în instanțe. Instanțele de drept nu sunt eliberate de regimul Plahotniuc, a declarat Grigorciuc.

„Cât timp mai există această persoană în serviciu, Rodica Berdilo, nu putem fi siguri că alegerile nu vor fi anulate”, a spus avocatul, Eduard Rudenco. 

Cei doi nu au găsit-o la muncă pe judecătoare,  dar i-au lăsat sub ușă o surpriză – trandafiri.

„Doi trandafiri pentru că, după tradiție, la înmormântare se aduce un număr par de flori. Astăzi avem un cadavru politic – Partidul Democrat”, a mai adăugat activistul.

Activistul susține că va merge în următoarele zile și la alți judecători, procurori, șefi din poliție, care ar fi ascultat de ordinele date de Vladimir Plahotniuc. 

Reprezentanții Partidului Democrat nu ne-au raspuns la telelefon pentru reacție. Nu ne-a răspuns nici cei de la Judecătoria Chișinău, cu sediul Centru, unde este angajată Rodica Berdilo.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării