main logo
763

OccupyGuguță, către trupa Carla's Dreams: Nu vă face față

În încercarea de a fi apolitici ați fost folosiți de politicieni și nu de cei mai buni. Iar tupeul vostru de a moraliza în fața FreeMoldova, cei care luptă pentru democrație în țara noastră, este de-a dreptul lame și nu vă face față.

OccupyGuguță, către trupa Carla's Dreams: Nu vă face fațăFoto: YouTube

Astfel comentează organizația civică OccupyGuguță, declarațiile soliștilor Carla's Dreams care susțin că formația este apolitică, transmite Știri.md.

"Câteva zile în urmă, camarazii noștri din FreeMoldova au organizat o acțiune de protest la un concert Carla's Dreams din Londra. Mesajul lor - să cânți la concerte din bani furați, care promovează politicieni corupți sau autoritari nu e OK. Cu atât e mai puțin OK, dacă te prezinți ca idol și portavoce al unei generații.

Ca răspuns la acțiunea de protest, cei de la Carla’s Dreams, sau CSD (sic!), cum se autoprescurtează, au dat din deget moralizator protestatarilor și s-au justificat că-s apolitici și că asta scrie în careva puncte din careva contracte pe care le semnează cu organizatorii", explică OccupyGuguță.

Potrivit organizației, un cetățean responsabil nu poate fi apolitic, "cu atât mai mult cineva care are o voce auzită de milioane de oameni."

"E de obligația tuturor să apere democrația, drepturile omului, bunul simț. Să zici, sunt apolitic, atunci cînd în țara ta se fură miliarde, oamenii sunt băgați la dubă pentru opinii și însăși ideea de democrație e discreditată (inclusiv prin concerte electorale) e iresponsabil. Voi, CSD, ați fost iresponsabili.

Ironia e că, în încercarea de a fi apolitici ați fost folosiți de politicieni și nu de cei mai buni. Iar tupeul vostru de a moraliza în fața FreeMoldova, cei care luptă pentru democrație în țara noastră, este de-a dreptul lame și nu vă face față", se menționează într-o postare pe pagina de Facebook a organizației.

Reamintim că organizaţia FreeMoldova a organizat un protest pe data de 16 iunie, la un concert susținut de Carla's Dreams în Marea Britanie.

Menționăm că Anti CSD este un single al formației Carla's Dreams lansat la 23 martie 2017. Piesa a fost compusă și produsă de Carla's Dreams. Aceasta face parte din albumul Antiexemplu și a făcut 1.000.000 de vizualizări la doar câteva zile după ce a fost încărcată pe YouTube.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării