main logo
3149

O moldoveancă s-a clasat pe locul 3 la concursul Bravo ai stil din România

Moldovenii și moldovencele noastre ne fac mândri oriunde în lume – este vorba și de Irina Ceban, participantă la concursul care desemnază cea mai stilată femeie din România – „Bravo, ai stil!”.

O moldoveancă, pe locul 3 la concursul Bravo ai stil din RomâniaColaj: zugo.md

Deși în competiție au partipat mai multe conaționale, se pare că Irina a dat dovadă de cel mai bun parcurs, transmite Știri.md cu referire la zugo.md

Ieri, „Bravo, ai stil!” a ajuns în ultima etapă, iar, dintr-un total de 19 concurente – doar patru au reușit să lupte pentru râvnita coroană și premiul de 100.000 de roni. Una dintre norocoase a fost și moldoveanca noastră.

În marea finală, Irina a reușit să impresioneze cu un moment senzațional și o rochie voluptoasă, ce i-a pus în evidență abilitățile sale stilistice. Jurații Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu au rămăs cei mai încântați de prezența tinerei.

„Cred că tu ai avut cele mai bune gale în acest sezon și, da, ai încheiat extraordinar. Ținuta îmi place la nebunie, dansatorii, costumele lor, tot ce s-a întâmplat în această seară mi se pare că a fost adus la perfecțiune. Sunt fericită și emoționată, pentru că momentul tău a fost ceea ce vreau să văd în această finală. Bravo!”, i-a spus Raluca.

Dintre cele patru finaliste, Irina Ceban, cunoscută ca și Irisha, s-a poziționat pe locul 3, fiind a doua cea eliminată din marea finală. Filmulețele cu ea, dar și discursul de la final au stârnit lacrimi în platou.

„Cum am intrat cu zâmbetul pe față, așa o să și plec. Chiar dacă nu am căștigat coroana „Bravo, ai stil!”, eu mă simt altfel câștigată. Vă am pe voi, a doua familie care contează la fel de mult. M-ați susținut până în ultima secundă și nu există cuvinte suficiente pentru a vă mulțumi!

Totul abia începe. Promit un viitor frumos.O să fiți mândri de mine. Mulțumesc, România, pentru tot!”, a declarat concurenta, atât în platou, cât și pe rețelele de socializare.

Amintim că una dintre concurentele moldovence care a partipat în acest sezon la „Bravo, ai stil!” este și Valeria Lungu, fiica cântăreței din Republica Moldova – Victoria Lungu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării