main logo
637

O familie întreagă, la un pas de a fi spulberată de o mașină în Capitală

O femeie cu doi copii a fost la un pas să fie lovită în plin de o maşină chiar pe trecerea de pietoni.

O familie întreagă, la un pas de a fi spulberată de o mașină în Capitală

Când a văzut că automobilul vine cu viteză spre ei, femeia l-a împins pe unul dintre copii înainte, iar pe celălalt a încercat să-l protejeze cu propriul corp, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Incidentul a avut loc dimineaţă, la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Dimo din Capitală. Mama a pornit pe zebră împreună cu cei doi copii de 5 şi 3 ani, considerând că nu-i nici un pericol. 

„O mașină ne-a cedat trecerea, iar el cotea. Nici nu s-a uitat la noi. Am căzut în urma maşinii, ea a nimerit sub bara de protecție, iar pe băiat l-am împins. El a căzut într-o parte", a spus femeia.

După incident, victimele au fost duse de urgență la Spitalul pentru Copii „Valentin Ignatenco". Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave. 

„Viaţa lor se află în afara oricărui pericol. Sunt la o investigare mai detaliată. Starea psihologică, copilul, băiatul e un pic în şoc", a precizat Vitalii Chiosea, purtător de cuvânt Spitalul Valentin Ignatenco.

Cei care locuiesc în apropiere de intersecţia unde s-a produs incidentul, spun că locul ar fi blestemat: „În acest loc permanent se produc accidente".

Acum, şoferul în vârstă de 43 de ani, care a fost la un pas să accidenteze o familie întreagă, riscă o amendă de 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării