main logo
10359

Nicolae Sulac are un fiu: Primul interviu al băiatului regretatului artist

Toată lumea știe că regretatul artist al poporului Nicolae Sulac are două fiice, Doina și Ioana. Totuși, puțini au auzit și despre cel de-al treilea copil al cântărețului, un băiat.

În anul 2003 s-a stins din viață emeritul artist al poporului, Nicolae Sulac. Despre viața acestuia se știau foarte multe, însă despre faptul că mai are și un fiu, pe nume Alexei, știau puțini, scrie zugo.md.

Astfel, în cadrul „Vorbește Moldova”, noul show de la Prime TV, bărbatul a vorbit în premieră despre relația cu tatăl său, dar și de ce nu-i mai poartă numele.

Alexei are 59 de ani, locuiește la Kiev și s-a născut din prima căsnicie a artistului cu Vera. La 19 ani, Alexei a hotărât să își schimbe numele și să uite de tot ce-l lega de tatăl său, iar mai târziu s-a mutat în altă țară.

„La 30 de ani am plecat din Chișinău, din mai multe motive. Serviciul și aveam un tată prea cunoscut. Aici e cumva mai simplu”, adaugă acesta.

Odată stabilit în Ucraina, bărbatul nu și-a mai întemeiat o familie, iar după moartea mamei sale, acesta riscă să ajungă pe străzi.

„M-au lăsat fără pensie. În martie voi împlini 60 de ani, iar în timpul apropiat voi fi lipsit de apartament pentru că nu vreau să plătesc taxele”, a mai spus Alexei.

Spre final, întrebat dacă este mândru de tatăl său, Alexei spune că „nu” și că și-ar fi dorit un alt tată.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării