main logo
75190

Moldoveanca ale cărei fete și-au ucis tatăl în Moscova: Iertați-mă, mai bine muream eu

Trei adolescente și-au ucis cu cruzime tatăl în Mosova, Rusia. În urma crimei, mama fetelor, moldoveanca Aurelia Dunduc a oferit primul interviu pentru o emisiune din Rusia.

Moldoveanca ale cărei fete și-au ucis tatăl: Mai bine muream eu

În cadrul interviului, femeia susține că nu s-a măritat din dragoste, ci din obligație, pentru că Mihail Haceaturian ar fi violat-o când avea 17 ani.

Ani la rând a trăit cu soțul tiran din frică, pentru că acesta permanent o amenința cu armele:

"Îmi era frică, el m-a bătut chiar și în oficiul poliției", a spus Aurelia.

Același lucru îl susțin și vecinii, care spun că s-au adresat de nenumărate ori la poliție cu plângeri pentru a se deschide un dosar penal pe numele bărbatului agresiv, însă de fiecare dată oamenii legii închideau ochii și spuneau că nu sunt motive pentru a-l trage la răspundere pe bărbat.

Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă bărbatul și-a împușcat vecina în picior și chiar și nepotul, scrie presa rusă.

Tot în cadrul interviului, Aurelia Dunduc a declarat că fetele sale au fost și violate de propriul tată, fapt care l-a aflat abia după reținerea lor.

"Avea obiceiul de a lovi cel mai mult în cap. Toate loviturile le luam asupra mea, nu îi permiteam să atingă fetele.", a spus femeia.

Femeia a fost amenințată cu moartea, doar pentru a părăsi casa. De trei ani locuia separat, însă căuta intermediari prin care să-și poată vedea fetele.

"În prezența mea Mihail se comporta adecvat cu fetele. Desigur că putea să mai strige, să le mai țină lecții de viață. Cât eram în familie, toată violența și-o revărsa asupra mea. După ce am plecat se vede că violența a trecut la fete.

Dacă înainte cânt plecam el încerca să mă mai întoarcă, de această dată m-a cam mirat faptul că el nu mă caută, nu vine să mă întoarcă acasă. Credeam că el s-a schimbat. Nici prin cap nu mi-a trecut că va trece cu violența la fete", a spus Aurelia.

Femeia îndurerată a declarat că nu știa de violențele la care sunt supuse minorele, și că acestea ar fi ascuns de mama lor chinurile prin care trec.

"Mamă, este groaznic prin ce am trecut. Mai bine să nu știi nimic, ca să nu fii traumată", au declarat fetele.

Nici acum, când sunt reținute fetele nu vor să le povestească mamei chinurile lor.

"Deja în cadrul investigației am aflat că tatăl le-a violat. Nici acum nu pot înțelege: Cum propriul tată poate face așa ceva cu proprii săi copii?", a spus mama, printre lacrimi.

Moldoveanca se simte vinovată de faptul că nu a știut despre chinurile copiilor săi:

"Iertați-mă că nu am fost tot timpul cu voi. Mai bine eu eram acolo și mă omora pe mine, decât să vă văd acum în chinuri", a spus Aurelia.

Până în prezent familia fetelor trăiește cu frica în sân deoarece fiind viu, Mihail i-a amenințat pe toți că și după moartea sa el le va pedepsi.

În cadrul altei emisiuni, bunica celor trei fete, vecinii și unii demnitari au declarat că fetele ar trebui eliberate, pentru că ele s-au apărat. Tatăl acestora le-ar fi violat, bătut și insultat nenumărate ori, iar toate încercările de a alerta oamenii legii, au eșuat.

Mai mult, în cadrul emisiunii televizate s-a declarat că bărbatul era dealer de droguri, deși pe rețelele de socializare se afișa drept un credincios și un om evlavios.

Tinerele Cristina (19 ani), Angelina (18 ani) și Maria (17 ani) și-au ucis prin înjunghiere tatăl dependent de heroină Mihail Haceaturian, în Moscova. Bărbatul a fost găsit cu 36 de răni prin înjunghiere cu un cuțit de vânătoare în apropierea unui lifttului din blocul în care locuia.

Potrivit poliției, cele trei surori au recunoscut că l-au omorât împreună pe tatăl lor în vârstă de 57 de ani. Ele și-au motivat fapta spunând că au fost abuzate emoțional, fizic și sexual de tatăl lor, timp de mai mulți ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării