main logo
4145

Maia Sandu, în vizită la Fălești: Am discutat cu mai mulți antreprenori

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a efectuat o vizită oficială în raionul Fălești. Acolo, șefa statului s-a întâlnit cu mai mulți oameni de afacere din regiune.

Maia Sandu, în vizită la Fălești: Am discutat cu mai mulți antreprenoriFoto: Presedinte.md

„Am discutat cu mai mulți antreprenori care prin muncă, spirit de inițiativă și curaj demonstrează că se poate construi bunăstare acasă. Le-am mulțumit oamenilor de afaceri pentru contribuția la bugetul public, pentru că deschid locuri de muncă în comunitățile lor și pentru că aleg să aibă încredere în viitorul Moldovei și să construiască afaceri acasă”, a subliniat Maia Sandu, transmite Știri.md

Șefa statului a vorbit despre procesul de reducere a birocrației și despre programele de sprijin pentru întreprinderi - fără proceduri inutile, toleranță zero față de eventualele abuzuri din partea funcționarilor și resurse financiare pentru dezvoltare, precum este Programul „373” al Organizaţiei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului.  

„Anul trecut, agricultorii din Fălești au beneficiat de subvenții în valoare de 22 de milioane de lei. Am discutat despre eforturile pe care le facem pentru a deschide piețe noi pentru produsele moldovenești. Împreună vom construi o economie puternică și competitivă”, a conchis Maia Sandu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării