main logo
1603

Luptătoarea K-1 Nadejda Canţîr scrie poezii de dragoste

Puternică în ring, dar romantică în viaţa de zi cu zi! Luptătoarea K-1 din Republica Moldova Nadejda Canţîr are o pasiune specială.

Luptătoarea K-1 Nadejda Canţîr scrie poezii de dragoste

Sportiva în vârstă de 26 de ani scrie poezii de dragoste.

Inspiraţia îi dă târcoale încă din liceu, iar acum nu pierde nicio pauză dintre antrenamente, transmite Știri.md cu referire la prime.md.

„Este partea mea din afara ringului. Mă face să fiu mai bună, mai blândă, mă ajută să cred în ziua de mâine şi mă ajută să am speranţa în viitor. Am avut un antrenament foarte reuşit, am primit un cadou sau am luat o notă bună la universitate - aceste momente mă fac să merg mai departe, să scriu", a spus luptătoarea K-1, Nadejda Canţîr.

„Pe lângă faptul că este plăcut, este şi ceva util, fiindcă ajută foarte mult la dezvoltare multilaterală. Este un lucru neobişnuit. Ea fiind o luptătoare K-1, are aşa o fire sensibilă", a afirmat antrenorul Andrei Grosu.

Acum Nadejda scrie o carte autobiografică.

„Despre viaţa mea, despre experienţa în ring şi în afara ringului, cum să combini serviciul cu sportul, cum trebuie să arăţi bine, să fii puternică, sunt foarte multe lucruri din viaţa personală, despre familia mea. Sunt multe lucruri pe care aş dori să le dau tuturor să citească", a mai adăugat luptătoarea K-1, Nadejda Canţîr.

Canţîr are în faţă o nouă provocare. Pe 6 octombrie deţinătoarea centurii în categoria de până la 51 de kilograme va lupta cu ucraineanca Ana Avakova la Gala KOK de la Chişinău.

Competiţia va avea loc la Sala Polivalentă şi este organizată de Asociaţia FEA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării