main logo
738

Locuitorii din Ialoveni, nemulțumiți de groapa de gunoi din localitate

Mirosul neplăcut, dar și frica de a nu se îmbolnăvi i-a determinat pe mai mulți locuitori ai orașului Ialoveni să dea buzna în cabinetul primarului.

Locuitorii din Ialoveni, nemulțumiți de groapa de gunoi din localitateFoto: captură video

Oamenii se declară nemulțumiți de faptul că groapa de gunoi din localitate a devenit un punct de colectare a deșeurilor pentru mai multe sate din raza raionului Ialoveni, transmite Știri.md cu referire la Agora.

În încercarea de a-și face dreptate, localnicii au organizat și un protest prin intermediul căruia au cerut autorităților locale rezolvarea problemei și identificarea soluțiilor necesare pentru îngrădirea accesului spre groapa de gunoi a persoanelor neautorizate.

Oamenii spun că dacă autoritățile locale nu vor interveni, ei vor bloca accesul autospecialelor spre groapa de gunoi.

De cealaltă parte, șefii de la Primărie spun că problema nu poate fi rezolvată imediat.

„Primăria lucrează asupra întrebării. Urmează să clarificăm această situație, cu toate că ținem să menționăm că directorul și Întreprinderea Municipală sunt la autonomie. 

Actele aprobate de Consiliul Orășenesc Ialoveni sunt acte locale care urmează să fie executate de orice instituție și întreprindere care se află în raza unității administrativ teritoriale”, a spus viceprimarul orașului Ialoveni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării