main logo
1160

La Taxobeni a fost sărbătorită Ziua Internațională a Familiei

Ziua Internaţională a Familiei a fost marcată ieri, în satul Taxobeni, raionul Fălești, iar cu această ocazie localnicii au amenajat un scuar în care se vor putea odihni cu toții, de la mic la mare.

La Taxobeni a fost sărbătorită Ziua Internațională a FamilieiFoto: tvn.md

Evenimentul pe care l-au desfășurat, numit simbolic “Popas în ograda bunicilor”, a adunat zeci de oameni, care au fost implicați în diverse activități, transmite Știri.md cu referire tvn.md

În timp ce o parte au pregătit un program artistic, au încins atmosfera cu  dansuri și cântece. Bunicuțele și buneii au avut ocazia să asimileze noile tehnologii, în acest sens a fost amenajată zona “școala bunicilor”, care a fost dotată cu laptopuri. Cea mai populară zonă a fost “cuptorul fermecat”, unde toți oaspeții au putut gusta din bucatele tradiționale moldoveneşti.

În scuar a fost amenajată chiar și o „zonă a sănătății”, unde toți doritorii au putut să-și măsoare tensiunea și să-și verifice greutatea corporală.

Proiectul „Popas în ograda bunicilor” a fost implementat de primăria comunei Taxobeni, Comitetul Coordonator Local, Grupul de inițiativă și voluntarii din localitate în cadrul programului de granturi mici oferit de AO „CASMED”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării