main logo
2141

La doar 17 ani, o adolescentă a pus pe roate o mică afacere delicioasă

Andreea Lozan, la cei 17 ani ai săi, a pus pe roate o mică afacere delicioasă. Biscuiții Macarons, pregătiți de ea, te cuceresc îndată prin gustul lor delicat. Pe lângă ocupația de patiser, Andreea mai reușește să facă și modeling, de ani buni, chiar dacă multora nu le vine a crede cum poți combina aceste două domenii total diferite.

La doar 17 ani, o adolescentă a pus pe roate o mică afacere delicioasă

"Foarte mulți spun că modelele nu mănâncă dulciuri, însă eu le ador și mereu când le pregătesc, produsul final îl savurez", mărturisește tânăra, transmite Știri.md cu referire la prime.md.

Dragostea pentru patiserie se trage din copilărie de la mama sa. Fata povestește că primul tort făcut de ea, cu ajutorul mamei, a fost la vârsta de 10 ani, apoi, când a împlinit deja 13 ani, a început să le prepare de una singură.

Întrebată cum și de ce a ales anume biscuiții Macarons, Andreea a mărturisit: 

"Am început cu Macarons când am fost la un curs și am înțeles că torturile sau alte deserturi nu-s de mine, dar anume acest desert delicat mi-a atras atenția".

Fata are aspirații mari, mai exact dorește să meargă la o școală de patiserie din Franța, iar mai apoi să-și deschidă un loc de suflet unde va putea prepara dulciuri.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării