main logo
3360

Ionela Hadârcă, mesaj emoționant pentru tatăl ei: Nimeni nu e ca tine

Ionela Hadârcă și-a surprins prietenii virtuali cu un mesaj special pe care i l-a dedicat tatălui ei. Pe data de 17 august, cunoscutul poet basarabean Ion Hadârcă a împlinit 70 de ani.

Ionela Hadârcă, mesaj emoționant pentru tatăl ei: Nimeni nu e ca tine

Cu această ocazie, actrița Ionela Hadârcă a evocat o întâmplare din copilărie, mai exact din anii de adolescență, aducând astfel în vizor relația deosebită pe care o are cu părintele său, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

Ionela a făcut-o în stilul cu umor, ce o caracterizează. Prietenii virtuali ai actriței au apreciat postarea și, desigur, i-au urat La mulți ani poetului Ion Hadârcă.

”Țin minte că odată frate-meu îmi găsise jurnalul intim (pe atunci era la modă să-ți scrii tot ce te doare). În casa mea, mai trăia o grămadă de lume și carnetul acela trecuse prin toate mâinile, era multă dramă în casa ceea)) până a ajuns și la tăică-meu. Tata a intrat în camera mea, l-a pus pe masa și a zis: “dacă vreodată vei scrie o carte, eu o voi citi cu plăcere, dar până atunci să știi că n-aș fi deschis chestia asta”.

Din toate lecțiile pe care le-am primit de la el, asta a fost cea mai bună. Pentru că nu e lucru mai important în viață decât să știi că este măcar un singur om care te acceptă așa cum ești, te iubește total necondiționat, are încredere și nu ți se bagă în suflet. Nimeni nu e ca tine, tată. Să-mi trăiești!”, a scris Ionela Hadârcă, pe contul personal de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării