main logo
357

În sectorul Râșcani vor fi organizate săptămânal târguri agricole

Un târg agricol va fi organizat săptămânal, în zile de sâmbătă, în zona Complexului memorial „Fiilor Patriei – memorie eternă” din sectorul Râșcani al Capitalei. Primul târg va avea loc în această sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 09.00.

În sectorul Râșcani vor fi organizate săptămânal târguri agricole

Vicepretorul interimar al sectorului, Roman Andrieș, a spus că anul trecut au fost organizate mai multe iarmaroace de acest fel, care au fost populare și pentru că prețurile sunt mai mici ca la piață, chiar și cu 20%, transmite Știri.md cu referire la Infotag.md

„Locul este ales în imediata apropiere a blocurilor locative. Consumatorii nu mai au nevoie de transport pentru a merge la piață după produse agricole”, a menționat vicepretorul.

Administrația Preturii este deschisă să organizeze târgul o perioadă mai lungă, dar depinde și de interesul pe care îl vor manifesta producătorii care vor veni să-și vândă marfa. Aceștia nu vor achita taxe de participare la târg, dar vor trebui să-și asume salubrizarea teritoriului la plecare. O condiție obligatorie este ca toți comercianții să fie producători, nu intermediari.

Producătorul trebuie să vină la târg cu propria tejghea și cântare. Programul târgului este de la ora 09.00 până la 15.00-16.00.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării