main logo
548

Horoscop 22 aprilie 2018. Zodia care își va întâlni sufletul pereche

Se poate să ne nimerim la momentul oportun ca să ne-mpăcăm cu cineva, să întâlnim o persoană cu care am vrea să lucrăm sau să fim împreună într-o relaţie de cuplu.

Horoscop 22 aprilie 2018. Zodia care își va întâlni sufletul pereche

Potrivit protv.ro, vibraţia zilei este 22 şi e bine să luăm decizii cu cap.

TAUR: Cineva pe care nu l-aţi mai văzut de mult vă sună, vă scoate la o cafea, ori poate la o cină în doi să vedeţi ce se-ntâmplă cu relaţia voastră. Se pare că o să lărgiţi cercul de prieteni dacă o să vă tot întâlniţi pe la evenimente festive şi diverse activităţi şi chiar o să vă prindă bine ieşirile la socializare.

GEMENI: Se încearcă o reverie la vremuri mai bune, şi voi, şi partenerul mai aveţi aşi în mânecă şi puteţi resuscita relaţia. E posibil să ajungeţi la o petrecere prin alt oraş şi să vă placă şi drumul, peisajul, oamenii care or să vă însoţească, poate fi o excursie în toată regula şi partyul - pretextul.

RAC: O să-l puteţi cuceri pe omul iubit cu o vorbă frumoasă, o cină romantică, o plimbare, găsiţi voi ceva, în mod sigur. Poate simţiţi că e momentul să daţi cărţile pe față, să cereţi nişte explicaţii, să răspundeţi şi voi cu francheţe ca să puneţi capăt unor neînţelegeri în dragoste.

LEU: Se pare c-o să faceţi un mic efort financiar să le luaţi unor prieteni un cadou, sau să plătiţi voi trataţia la un restaurant, în club. S-ar putea să vă implicaţi într-un eveniment care să adune lume importantă şi să duceţi la bun sfârşit ce v-aţi propus, să vă reuşească orice iniţiativă.

FECIOARĂ: Încă vă mai puteţi lupta pentru fiinţa pe care o iubiţi şi care traversează o perioadă de indecizie, cât încă sentimentele sunt, totuşi, reciproce. Dac-aveți chef de musafiri după ce vă terminaţi treburile pe-acasă poate pregătiţi ceva pe gustul invitaţilor şi o să vă-ntretineți frumos până noaptea târziu.

BALANŢĂ: Dacă n-aveţi partener de suflet sunt şanse mari să-l întâlniţi la o reuniune mondenă diseară şi să luaţi startul într-o nouă relaţie. Se pare c-o să schimbaţi impresii, emoţii plăcute cu nişte oameni cu care aveţi multe în comun şi o să vă recâştigaţi echilibrul sufletesc de care-aveți atâta nevoie.

SCORPION: Puteţi începe o viaţă nouă şi frumoasă alături de cineva care e aşa cum aţi visat să fie, şi ar avea de unde să vă meargă şi bine. Aveţi chef de plimbare, de distracţie, să revedeţi nişte prieteni de care vă leagă multe amintiri şi or să se găsească prilejuri, să interacţionaţi cu cei care sunt pe gustul vostru.

SĂGETĂTOR: Se poate să câştigaţi nişte bani, un pariu, c-aţi avut dreptate într-o anumită privinţă şi o să fie o satisfacţie morală. Vreţi să experimentaţi lucruri noi, v-apucaţi de un sport de agrement, vă cultivaţi un talent, o să frecventaţi un mediu în care o să vă simţiţi în elementul vostru, o să vă reinventaţi.

CAPRICORN: O relaţie care era pe punctul de a se destrăma se poate revigora, în mod miraculos şi să vă simţiţi mai fericiţi că niciodată. Ca să depăşiţi o stare de nemulţumire, de conflict interior sau poate chiar cu altă persoană poate vă-ntâlniţi cu prietenii, jucaţi ceva, sau plecaţi într-o excursie, un dus-întors.

VĂRSĂTOR: Sunt ceva răscoliri pe dinăuntru, că i-aţi rămas cuiva dator cu o vorbă, un gest, poate chiar cu bani şi poate vă-ntâlniţi să lichidaţi problema. Voi aveţi chef şi de musafiri, dar să vă şi servească şi pe voi altcineva, să vă duceţi voi într-o vizită şi să faceţi şi o plimbare, să vă aerisiţi.

PEŞTI: O să vă faceţi timp să vă vedeţi cu fraţi, surori, cumnaţi, veri, să refaceți atmosfera de sărbătoare şi să fiţi cu ai voştri. Aveţi o mai mare libertate de mişcare, poate pentru că dispuneţi de ceva mai mulţi bani, oţi fi scăpat de cheltuielile mari şi acum vă permiteţi să vă mai şi destindeţi.

BERBEC: Poate că n-o să fiţi apreciaţi la justa valoare, dar nu e timpul pierdut veţi primi şi recompense. O să mai schimbaţi câte ceva, ca să vă puteţi înţelege şi mai bine cu anturajul, cu prietenii, cu toată lumea, că parcă toate v-au mers pe dos în ultima vreme, dar a fost, în mod sigur şi un câştig.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării