main logo
832

Horoscop 12 ianuarie: Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viața lor

Lucrurile bune pe care le-am sădit în jurul nostru or să rodească şi o să ne bucurăm că n-a fost nimic în zonă şi o să procedăm la fel şi în continuare.

Horoscop 12 ianuarie: Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viațăHoroscop 12 ianuarie: Zodiile care primesc pe cineva din trecut în viață

Vibraţia zilei este 3 şi o să spunem ce avem pe suflet pentru că sinceritatea contează, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

CAPRICORN: Poate-i chemaţi pe prieteni la ziua voastră sau o fi alt prilej de stat la masă, să vă distraţi c-o fi un prilej unic.

O să vă bucuraţi de revederea unor oameni care înseamnă mult pentru voi şi o să vă faceţi planuri să ieşiţi mai des împreună, s-aveţi activităţi comune.

VĂRSĂTOR: O să faceţi cumva să readuceţi pe cineva în viaţa voastră şi să puneţi capăt unui conflict care durează de multă vreme.

Anturajul e dornic să faceţi o escapadă turistică sau măcar să vă duceţi la o petrecere, o fi vreo festivitate pe undeva şi o să fiţi cu toţii.

PEŞTI: Se poate să reapară şi în cazul vostru cineva care dispăruse în ceaţă şi o să vă refaceţi viaţa de cuplu, o să fie frumos.

O să vă răsfeţe cineva, poate vă ia bilete la teatru, la film, la un concert, va scoate la masă în oraş, la cafea, găteşte special pentru voi, ceva se-ntâmplă.

BERBEC: Poate-i faceţi cuiva o surpriză şi-i chemaţi pe nişte prieteni comuni să vă bucuraţi că s-a bifat, recent un succes de grup.

Se pare c-o s-aveţi prilejul să călătoriţi, mai mult decât pân-acum şi o să puteţi rămâne la studii, sau să munciţi, dacă nu cumva o să vă căsătoriţi departe de casă.

TAUR: Poate-ati primit un accept de la o şcoală, de la o firmă străină şi vă pregătiţi s-o porniţi într-acolo.

O surpriză din partea cuiva care ştie ce va face plăcere, unde v-ar conveni să vă duceţi, la ce film, la ce spectacol şi o să fie ceva pe gustul vostru.

GEMENI: O să vă refaceţi viaţă sentimentală că păreţi pregătiţi sufleteşte să împărţiţi totul la doi.

E animaţie în jurul vostru, poate pentru că o să vă duceţi la o festivitate şi-o să vă-ntâlniţi cu prieteni pe care-i revedeţi rar şi vă lipsesc.

RAC: Se poate să vă duceţi la o nuntă sau poate la un botez, o aniversare a mai multor ani de căsătorie sau o fi un majorat. 

Întâlnire care poate răscoli ceva adânc în sufletul vostru şi să vă refaceţi o căsnicie, să strângeţi poate şi mai mult relaţiile cu tot familionul.

LEU: O să fiţi înconjuraţi cu căldură, prietenii vă vor în preajma lor şi o să vi se facă curte.

Poate faceţi o trataţie, sau vă duceţi la cineva în vizită, dacă n-aveţi chef de musafiri şi de trebăluit pe-acasă, asta ca să fiţi împreună cu ai voştri, cu părinţi, bunici.

FECIOARĂ: Poate mai adăugaţi câte ceva la interiorul locuinţei, scoateţi din lucrurile vechi, demodate şi updatati totul.

Se poate să fiţi naşi de cununie, de botez, pentru cineva care e aproape de sufletul vostru şi vreţi să rămână această legătură pentru totdeauna.

BALANŢĂ: Poate v-ajuta cineva dintre ai voştri cu bani, dac-aţi cheltuit mult peste aşteptări şi o să vă puteţi distra zilele-astea.

O posibilă întrunire de familie v-ar da mai multă încredere în voi şi în deciziile pe care le veţi lua cu privire la viaţa de familie.

SCORPION: Un semn de viaţă de la cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să puteţi construi pas cu pas o relaţie.

E o reuniune cu prieteni, colegi de breaslă, poate e un eveniment care-o să vă readucă în centrul atenţiei datorită unor idei, sau al unui produs pe care-l lansaţi.

SĂGETĂTOR: O să puneţi la bătaie o sumă de bani ca să vă distraţi împreună cu cei pe care-i iubiţi, să folosiţi la maximum timpul liber.

Se pare c-a venit şi vremea voastră, să mai faceţi un pas uriaş în carieră în viaţa de familie, să vă căsătoriţi, s-aveţi copii, puteţi face toate aceste lucruri dacă vreţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării