main logo
770

Horoscop 11 iunie 2019: Probleme mari în dragoste

Probleme mari în dragoste, pentru unele zodii. Cupidon a nimerit persoana nepotrivită, iar acum totul riscă să se transforme într-un mare fiasco.

Horoscop 11 iunie 2019: Probleme mari în dragosteFoto: medium.com

Există soluții, însă emoțiile și sentimentele trebuie lăsate la o parte. E timpul pentru decizii luate cu responsabilitate, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Horoscop 11 iunie 2019 Berbec

Berbecii sunt surprinzător de încăpățânați, ținând cont de mizele zilei. Deși nu se întâmplă nimic important, vor cu orice preț să își impună voința, chiar și prin conflict - dacă nu se poate altfel. Pentru a evita probleme se recomandă mai multă diplomație. Păstrează spiritul războinic pentru momentele în care chiar vei avea nevoie de el. Vor veni mai devreme decât te aștepți.

Horoscop 11 iunie 2019 Taur

Taurii vor fi preocupați cu problemele casnice, iar asta nu se întâmplă prea des. Există riscul ca toate reparațiile prevăzute pentru această zi să transforme locuința într-un mic haos, așa că n-ar strica să o iei ușor. Spre seară vin vești surprinzătoare, însă care ascund un adevăr greu de acceptat. Un prieten apropiat pare a apărea, ca din senin, doar în momentele în care are nevoie de ajutor.

Horoscop 11 iunie 2019 Gemeni

Gemenii dau de belele în dragoste, dar adevărul este că au căutat-o cu lumânarea, deși știau că pot ajunge în situații delicate. Acum, problemele trebuie rezolvate și preferabil fără a pierde prietenii de o viață. E momentul pentru a aprecia situația într-un mod rațional. Emoțiile te-au adus aici, acum e treaba logicii să te scape. Nu lăsa sentimente care nu ar fi trebuit să existe, încă de la început, să te împidice să iei deciziile corecte.

Horoscop 11 iunie 2019 Rac

Racii s-au cam săturat de prezent și preferă, ca de obicei, să tragă o fugă în trecut - poate, poate, vor găsi ceva interesant după care să mai sufere. E și asta o metodă de a scăpa de probleme, doar pentru a da de altele, care nici măcar nu au sens. Nativii din zodia Rac preocupați cu persoane din trecut ar face bine să-și găsească alte preocupări, ceva mai productive.

Horoscop 11 iunie 2019 Leu

Ar trebui să manifeşti o îngrijorare sporită pentru siguranţa ta. Renunţă la întâlniri dubioase, mai ales la cele stabilite online. E timpul pentru o schimbare personală radicală. Poate să recunoşti că povestea de dragoste în care eşti acum nu îţi oferă satisfacţiile pe care le aştepţi şi că e cazul să nu mai continui. În acelaşi timp, nu ar trebui să faci azi experimente financiare, să îţi cauţi alt job, să încerci să ieşi în evidenţă sau să obţi popularitate.

Horoscop 11 iunie 2019 Fecioră

Azi e o zi în care poţi avea multe succese semnificative. Dacă ai un obiectiv clar, mergi mai departe cu el, stabileşte clar scopul succesului. Nu e însă recomandat să sacrifici pentru asta relaţiile cu cei dragi. Dacă ai probleme de relaţionare, discută sincer cu persoanele implicate. Spre seară nu ar strica puţin sport. Iar, dacă eşti nemulţumit de tine, ascultă sfatul unui stilist.

Horoscop 11 iunie 2019 Balanţă

Sunt şanse ca în fiecare afacere în care eşti implicat să găseşti sprijin. E momentul potrivit pentru a începe un proiect ce consumă mult timp. Dacă te simţi obosit, merită să faci ceva mişcare de relxare. Atenție mare și la persoana iubită, ar putea veni cu o veste care să dea totul peste cap. Fii pregătit pentru orice, dacă ai impresia că se întâmplă lucruri bizare.

Horoscop 11 iunie 2019 Scorpion

Nu e cazul să încerci să rezolvi problemele nerezolvate ale unor persoane străine. Mai ales că pentru asta ai putea să achiţi o "factură" piperată. E bine să-ţi dedici ziua eliminării problemelor profesionale, a imperfecţiunilor. Seara petrece-o relaxat, între prieteni şi rude. Dacă ai o invitaţie care vine online, nu o refuza, e posibil să fie chiar dragostea pe care o cauţi.

Horoscop 11 iunie 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii sunt într-o cursă continuă. Vor neapărat o funcţie de conducere şi nimeni şi nimic nu-i poate opri. Iar astrele par să fie de partea voastră. Nu şi colegii sau aşa-zişii prieteni. Feriți-vă de cei cu două fețe, care vă laudă deschis, dar care vă arată dispreț în spate. Aveţi grijă de sănătatea şi corpul vostru. Oricine are probleme de sănătate ar trebui să evite să stea mult timp în spații deschise.

Horoscop 11 iunie 2019 Capricorn

Capricornilor le este imposibil să-şi facă planuri pe termen lung. Dacă există o afacere care urmează să fie încheiată, o achiziție imobiliară sau o vânzare, asigurați-vă în prealabil că o persoană cu experiență în domeniu este în apropiere. În general, ziua de astăzi vă este favorabilă. Puteți achiziționa un abonament la o sală de fitness sau la alte servicii de asistență medicală.

Horoscop 11 iunie 2019 Vărsător

Vărsătorii se pot răsfăța cu ceva plăcut astăzi. Poate, un mini cadou sau o delicatesă preferată. Luaţi-le pe toate ca pe o răsplată pentru răbdarea, munca și decența voastră. Toate cele de mai sus ar trebui să fie folosite în mod activ pe tot parcursul zilei. Fiţi altruişti, dar numai cu condiția ca acest lucru să nu ducă la pierderi sau alte consecințe neplăcute. În relația cu persoana iubită, nu uitaţi de romantism. 

Horoscop 11 iunie 2019 Pești

Astăzi, Peştii ajung la un punct de cotitură în cariera profesională. Nu este exclusă o posibilă poziție de conducere. Dacă sunteţi oameni de afaceri, puteți obține un succes semnificativ, lăsând mult în urmă chiar și cel mai straşnic concurent. În ceea ce privește viaţa amoroasă, nu aveţi nici timp, nici răbdare. Dacă sunteți de vârstă înaintată, vă poate mulțumi doar bunăstarea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării