main logo
7098

Femeia care a găsit 10.000 de lei într-un mall s-a prezentat la Poliție

După mediatizarea imaginilor în care o femeie ridică de jos o sumă mare de bani, pe care cineva i-a pierdut, și a plecat mai departe la cumpărături, bănuita s-a prezentat de bunăvoie la Poliție.

Femeia care a găsit 10.000 de lei într-un mall s-a prezentat la PolițieFoto: captură video

Despre aceasta au informat oamenii legii, transmite Știri.md.

”Aceasta a venit la Poliție, unde a întors suma de bani. Banii au fost ridicați și urmează a fi întorși proprietarei.

Poliția face apel către cetățeni, în caz că găsiți bani, bunuri materiale, anunțați imediat organele de drept pentru a fi întoarse proprietarului. 

Doar împreună putem să fim mai buni și să ne ajutăm”, se arată în mesajul Poliției.

Reamintim că victima, o tânără de 25 de ani care a depistat că îi lipsesc din buzunar 10.086 de lei, a alertat imediat Poliția.

În urma examinării imaginilor video de pe camerele de supraveghere ale centrului comercial, se poate observa cum o tânără vede banii și îi ridică de jos, fără a anunța administrația sau paza despre acest fapt. Totodată, ofițerii de investigație au stabilit că suspecta a intrat într-un butic, unde a făcut cumpărături.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt și, conform legislației în vigoare, suspecta în comiterea infracțiunii riscă amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării