main logo
1722

Dan Balan a cântat Dragostea din Tei alături de Potap, Monatik și Tina Karoli

Pe 20 ianuarie, a început cel de-al nouălea sezon al show-ului „Vocea Ucrainei”, unul dintre jurații acestui sezon este artistul moldovean Dan Balan.

Dan Balan a cântat Dragostea din Tei alături de Potap și Monatik

Prima ediție din acest sezon a fost una specială cu momente frumoase, iar organizatorii au hotărât ca piesa de deschidere a show-ului să fie „Dragostea din Tei”, transmite Știri.md cu referire la diez.md.

Astfel, la începutul show-ului membrii juriului și-au demonstrat abilitățile muzicale, evoluând în fața publicului. 

Dan Bălan a fost primit cu drag de publicul din Ucraina, acesta s-a ales cu trei concurenți în echipa sa după prima ediție din sezon.

Interpretul basarabean este entuziasmat de noul său proiect și este încântat să descopere talente care să-l inspire.

„Este o experiență absolut nouă pentru mine. Sunt încântat să cunosc oameni talentați care mă inspira. Sunt deschis și pregătit pentru noi colaborări. Îmi place mult conceptul proiectului din Ucraina. Am urmărit proiectul ”The Voice” în mai multe țări din lume și peste tot energia este diferită. M-am bucurat să văd că în varianta ucraineană, accentul se pune mai mult pe emoții pozitive. Aici nu există glume de prost gust sau concurență distructivă și nimeni nu aplică metode de înjosire asupra concurenților. Totul se bazează pe respect reciproc, căldură, prietenie și, desigur, sarcasm în limita bunului simț”.

Chiar din prima ediție a noului sezon, în echipa lui Dan Balan au intrat trei concurenți: Marina Fijdeliuc, Veaceslav Cretov și Haitham Mohammed Rafi. 

Dan Balan a mai declarat pentru Afisha.md: „Mă aflu într-o perioadă bogată în colaborări, mi-am stabilit scopuri mari pentru 2019. Sper să le reușesc pe toate”.

Dan Balan este unicul artist din Moldova care a fost nominalizat la premiile „Grammy”, în calitate de co-autor al hit-ului „Live Your Life” de Rihanna și rapper-ul T.I.  Este deținătorul a numeroase premii internaționale din industria muzicală, printre care Echo Awards și MTV Video Music Awards

Este fondatorul faimosului trio O-Zone și, de asemenea, autorul și producătorul hitului mondial „Dragostea din Tei”, situat în topul chart-urilor din mai bine de 30 de țări, vândut în mai mult de 12 milioane de copii pe tot mapamondul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării