main logo
1818

Cum a fost criticată interpreta Eva Timuș pentru noul său videoclip

Tânăra interpretă din Moldova, Eva Timuș, a devenit ținta criticilor pe Internet, după ce și-a lansat videoclipul intitulat „Sugarcoma”.

Cum a fost criticată interpreta Eva Timuș pentru noul său videoclipFoto: perfecte.md

Noua producție video o prezintă pe moldoveancă în ipostaze mai mult decât tandre alături de un băiat, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md

Fetița cu glas angelic de la concursurile muzicale din Rusia și România pare să fi crescut foarte mult, cel puțin versurile melodiei, dar și imaginile video sunt foarte sugestive în acest sens.

Internauții au sărit imediat cu critici la adresa Evei. 

„Întregul videoclip este un narcisism pur, piesa nu are sens. Deși te-am considerat foarte talentată, acest stil nu este al tău.”, „Textul este amuzant, ca și videoclipul de altfel.”, „Nu înțeleg cum, cu o voce incredibil de frumoasă și puternică, poți să cânți piese simple, nu cu un înțeles profund și să nu dăruiești 100% din tine.”, „Nu știu... să filmezi așa ceva la 16 ani...”, „Observați că toate comentariile pozitive sunt doar de la aceleași fete tinere.. Aveți 16 ani, a fost chiar imposibil să alegeți o melodie pe un alt subiect? Clipul este prea provocator pentru această vârstă. Dacă eram în locul mamei și al tatălui tău aș fi ars de rușine.”, „La 16 ani se poate de filmat așa ceva?”, au scris internauții.

Au fost însă și cei care i-au apreciat noua realizare și au încurajat-o să continue.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării