main logo
1327

Craterele periculoase din Chișinău care înghit oameni și camioane

Mai multe străzi din centrul Chișinăului rămân pline de gropi. Drumarii nu au mai trecut anul acesta pe acolo. Pe Avram Iancul sunt două gropi mari.

Craterele periculoase din Chișinău care înghit oameni și camioane

Locuitorii spun ca in una din ele acum cateva zile a cazut un trecator, iar in alta s-a blocat un camion. In loc de indicator, muncitorii au trantit pe jos o carpa de culoare portocalie, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Strada Avram Iancu s-a umplut de gropi inca dupa topirea zapezii. Iar acum, desi, au trecut cateva luni – lucrurile raman neschimbate. 

Drumarii nu au mai ajuns sa toarne asfalt aici. Soferii care trec des pe aceasta strada sunt indignati. 

Si de parca nu era de ajuns, acum cateva zile la intersectia dintre Avram Iancu si Sfantul Gheorghe a aparut o groapa mare chiar in mijlocul drumului. 

Asfatul continua sa se surpe. Un camion a ramas blocat, dupa ce o roata a intrat in groapa. Soferul s-a chinuit cateva minute sa-si scoata vehiculul. 

Cei care locuiesc in apropiere spun ca groapa cu pricina a aparut dupa ce acum doua zile s-ar si spart o teava, iar muncitorii de la Apa Canal au sapat asfaltul ca sa o poata repara. 

Asfaltul, insa, asa a si ramas, iar in loc de indicator a fost pusa o haina de culoare portocalie. 

Purtatorul de cuvant al Apa Canal spune ca angajatii intreprederii au reparat asfaltul dar acesta s-a surpat din nou sub presiune, asa ca vor interveni iarasi. 

O alta groapa, deloc de neglijat, cu un diametru de peste un metru sta la cativa pasi, chiar in fata unui magazin alimentar. 

O vanzatoare ne-a spus ca acum cateva zile in ea a cazut un trecator, dar recunoaste ca nu a anuntat pe nimeni nici despre groapa, nici despre incident. 

Seful Exdrupo, Adrian Boldurescu, a declarat anterior ca lucrarile de plombare pe strazile principale sunt pe sfarsite insa se va interveni si in continuare, insa drumurile  sunt reparate de dependenta de fluxul de pietoni si automobile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării