main logo
774

Codreanu, despre decizia instanței privind mandatul lui Năstase

Constantin Codreanu, candidat în turul I la alegerile locale noi din Chișinău, spune că protestele sunt singura soluție în contextul invalidării alegerilor locale noi din Capitală.

Codreanu, despre decizia instanței privind mandatul lui NăstaseConstantin Codreanu, despre decizia instanței privind mandatul lui Năstase.

„Justiția “independentă” din R. Moldova lovește din nou. După bătaia de joc în dosarul cetățeniei în care este vizat președintele Traian Băsescu, Judecătoria Chișinău a decis, acum câteva minute, să nu confirme legalitatea alegerilor locale anticipate din Chișinău.

Regimul Plahotniuc-Dodon este o tumoare cancerigenă pe trupul democrației din cel de-al doilea stat românesc.

Soluția e una singură: proteste. Trebuie să ieșim în stradă pentru a ne apăra drepturile fundamentale ca cel de a alege și de a fi ales", a scris Constantin Codreanu pe Facebook, transmite unimedia.info.

Astăzi, Judecătoria Chișinău (sediul centru) nu a confirmat legalitatea alegerilor locale anticipate din Chișinău, din 3 iunie curent. Decizia a fost pronunțată de judecătoarea Rodica Berdilo.

Potrivit fostului membru CEC Ștefan Urîtu, în cazul în care alegerile locale nu sunt validate, atunci alegeri anticipate nu se mai fi organizează în acest an. Primăria urmează a fi condusă de un primar interimat până la alegerile planificate din 2019.

Andrei Năstase a spus că va contesta decizia instanței la Curtea de Apel.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării