main logo
2459

Congresul Civic și-a anunțat candidatul la șefia Capitalei. Cine este

Congresul Civic și-a prezentat candidatul pentru șefia Capitalei. Este vorba despre fostul deputat al Partidului Comuniștilor Mihail Poleanschi.

Congresul Civic și-a anunțat candidatul la șefia Capitalei. Cine este

Mihail Poleanschi are 43 de ani, s-a născut în Chișinău și este conducătorul organizației municipale a partidului. El este de meserie antropolog și jurnalist, iar în trecut a fost deputat în mai multe legislaturi, transmite Știri.md

Până acum, șapte formațiuni și-au prezentat candidații pentru funcția de primar general al Capitalei. Partidul Acțiune și Solidaritate l-a prezentat în calitate de candidat pe deputatul Lilian Carp, vicepreședintele PAS, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr – pe fostul viceprimar al Capitalei, Victor Chironda, iar Coaliția pentru Unitate și Bunăstare – pe Ion Bulgac, președintele organizației de tineret CUB. Partidul Liberal l-a prezentat în calitate de candidat pe Ion Purice, care este vicepreședinte al formațiunii, Partidul Social Democrat European – pe fostul pretor al sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, iar Partidul Socialiștilor – pe deputatul Adrian Albu. De asemenea, în cursa pentru șefia Capitalei și-a anunțat participarea președintele Partidului „Puterea Oamenilor”, ex-primarul interimar Ruslan Codreanu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării