main logo
455

Cişmelele din Capitală, redeschise: Oamenii se pot răcori în parcuri

Cişmelele din Parcul „Valea Morilor”, scuarul Grădinii Publice „Ştefan cel Mare şi Sfânt” şi din Parcul „Scuarul Catedralei”, conservate din cauza stării de urgenţă în legătură cu COVID-19, au fost redeschise.

Cişmelele din Capitală, redeschise: Oamenii se pot răcori în parcuriFoto: acc.md

Despre aceasta anunță Apă-Canal Chișinău, care spune că acestea funcționează la maxim deja de câteva săptămâni, transmite Știri.md.

Astfel, chișinăuienii precum și oaspeții Capitalei, pot consuma apă pe gratis de cea mai bună calitate fără a cheltui bani și sta în rând să cumpere apă îmbuteliată la tarabele improvizate de agenții economici.

Totodată, autoritățile asigură că o dată cu redeschiderea cișmelelor au fost luate toate măsurile de precauție și dezinfectare a acestora, pentru nu permite răspândirea virusului COVID-19.

În acest context, S.A. „Apă-Canal Chişinău” face un apel către toți locuitorii Capitalei la bunul simț de a păstra și nu vandaliza lucrurile bune și frumoase făcute de întreprindere pentru chișinăuieni.

Amintim că în premieră cișmele au fost instalate în anul 2017. Toate cheltuielile de instalare şi deservire a cișmelelor, sunt acoperite de către întreprindere. Acestea sunt conectate la apă potabilă a orașului și, în același timp, la rețeaua de canalizare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării