main logo
622

Chișinău: 2,5 milioane de lei pentru reabilitarea rețelelor electrice

Copaci smulși, crengi rupte, cabluri doborâte și acoperișuri au fost deteriorate de furtuna care a avut loc ieri seara în capitală. Primarul Ion Ceban anunță că s-a muncit toată noaptea pentru a debloca drumurile și a înlătura pericolele.

Chișinău: 2,5 milioane de lei pentru reabilitarea rețelelor electriceFoto: Facebook/Ion Ceban

Autoritățile îndeamnă cetățenii să fie atenți pe străzi și în curți până serviciile municipale vor interveni la lichidarea tuturor consecințelor intemperiilor, transmite Știri.md cu referire la jurnal.md.

„Persoanele care au avut de suferit au fost ajutate și transportate la spital, a fost înregistrat și un deces, din păcate. După inspecția în teren, toți responsabilii sunt întruniți în ședință. Se va lucra în continuare pentru a înlătura consecințele furtunii de ieri care în mare parte a afectat sectorul Râșcani și Ciocana”, a anunțat primarul.

În cadrul ședinței operative a primăriei la care au fost evaluate pagubele, edilul a anunțat convocarea Comisiei pentru situații excepționale municipale la ora 12:30 și a dispus identificarea a 2,5 milioane de lei pentru înlăturarea pagubelor din blocurile de locuit, a streșinilor sparte și pentru restabilirea rețelelor electrice.

Precizăm că în urma ploii abundente de ieri au rămas și 18 localități din Republica Moldova în întuneric.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării