main logo
21802

Cea mai sexy femeie din Moldova luptă pentru un bărbat sau 5.000 de euro

Cel de-al doilea sezon al show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, prezentat de Mirela Vida împreună cu Dodo Mesaroș și difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1, este unul plin de surprize, dar și de provocări.

Cea mai sexy femeie din Moldova luptă pentru un bărbat sau 5.000 de euro

Una dintre cele patru concurente care participă în primele două săptămâni ale reality show-ului cu speranța de câștiga premiul de 5000 de euro este Vlada Bernevec, o tânără de 22 de ani, din Republica Moldova, relatează Știri.md cu referire la a1.ro.

În anul 2016, ea a fost desemnată ”cea mai sexy femeie din Republica Moldova”, unde a și fost pentru o scurtă perioadă de timp prezentatoare tv.

Vlada este o fire impulsivă, însă mereu în viață s-a bazat pe ambiția ei, veselia și firea prietenoasă. Deși foarte tânără, ea și-a deschis propria afacere în care și-ar dori să investească banii, dacă va reuși să câștige premiul pus în joc în cadrul reality show-ului ”Totul pentru dragoste – La bine și la greu”

Frumoasa brunetă mărturisește că  nu folosește o anumită armă a seducției, ci se bazează pe naturalețe: „Sunt doar eu însumi și nu mă prefac, consider că asta este cea mai puternică armă”.

Vlada este astfel una dintre cele 4 pretendente atrăgătoare care vor încerca să-i cucerească inima burlacului Ștefan Hamza, el, la rândul lui, confruntânu-se cu provocarea de a reuși să ia cea mai bună decizie. Dacă va alege pretendenta singură, amândoi vor împărţi cei 5000 de euro puşi în joc. Insă, dacă el face alegerea greşită, pretendenta şi partenerul ei pleacă acasă cu premiul, iar burlacul rămâne cu mâinile goale.

Cât de departe va merge burlacul şi cât sunt dispuse să rişte pretendentele vom afla în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul reality show-ului  la „Totul pentru dragoste – la bine şi la greu”, numai la Antena 1.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării