main logo
9591

Ce povestește omul de afaceri împușcat în plină stradă la Soroca

Reglări de conturi în stilul anilor '90 în municipiul Soroca. Un bărbat ar fi ajuns la spital după ce în amiaza zilei ar fi fost împușcat dintr-un automobil.

Ce povestește omul de afaceri împușcat în plină stradă la SorocaFoto: pulsmedia.md

În urma incidentului, unul dintre ei a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar, iar cel de-al doilea a fost încătușat de oamenii legii, transmite Știri.md cu referire la radiomoldova.md.

Incidentul ar fi avut loc în amiaza zilei de ieri, 7 februarie, pe strada Ștefan cel Mare, 88, în proximitatea Liceului Teoretic ”Petru Rareș” din municipiul Soroca. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, care are o companie ce se ocupă cu transportul de pasageri peste hotare.

Anterior, la el acasă ar fi venit un concurent de-al său ca să-și regleze conturile mai vechi avute unul cu celălalt, soldate cu mai multe schimburi de replici. Ieri, în drum, i-a tăiat calea și, în timp ce se afla în mașină, a efectuat o împușcătură dintr-o armă în direcția celui de-al doilea.

„La ora 12 am fost împușcat de o persoană. S-a apropiat la mașină și a tras mai multe gloanțe în mine, în mașină. Eu nu îi datorez nimic”, a povestit victima.

În urma incidentului, victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar, iar cel de-al doilea a fost încătușat de oamenii legii.

„De urgență a fost luat la operație, are leziuni de țesut, starea este stabilă, pacientul se află în salon, pericol pentru viață nu este”, a spus medicul traumatolog Valeriu Petrovici.

Pe cazul dat oamenii legii au pornit o cauză penală pentru tentativă de omor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării