main logo
1359

Carantină la Soroca și Ștefan Vodă: Militarii monitorizează circulația

Peste 50 de militari au intervenit la Ștefan Vodă și Soroca după ce autoritățile au anunțat că acestea intră în carantină.

Carantină la Soroca și Ștefan Vodă: Militarii monitorizează circulația

Orașele Soroca, Ștefan Vodă și satul Carahasani din raionul Ștefan Vodă au intrat în carantină, în seara zilei de ieri, iar ordinea publică va fi monitorizară de către soldați, transmite Știri.md.

Faptul că militarii vor supraveghea cât de bine oamenii respectă carantina a anunțat ministrul Apărării, Alexandru Pînzari.

„Începând cu ziua de ieri, 1 aprilie, militarii noștri, alături de polițiști, continuă activitățile de monitorizare și supraveghere a circulației persoanelor în/din orașele Soroca, Ștefan Vodă, precum și în satul Carahasani, raionul Ștefan Vodă.

51 militari din Batalionul 22 de menținere a păcii și Regimentul Rachete Antiaeriene au instalat, în seara zilei de ieri, posturi fixe de control la intrările și ieșirile din cele trei localități pentru a monitoriza deplasarea cetățenilor și vehiculelor.

În operațiunile de gestionare a circulației sunt implicate și 7 unități de tehnică din dotarea Armatei Naționale.

Totodată, echipe mixte de militari, polițiști și carabinieri continuă patrularea locurilor publice în municipiile Chișinău și Cahul, dar și în mai multe localități din raionul Hâncești, pentru a asigura respectarea de către cetățeni a regimului de carantină și izolare la domiciliu”, a menționat ministrul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării