main logo
762

Ca-n mijlocul iernii: O familie a ridicat un om uriaș de zăpadă

Necaz pentru multi, zapada cazuta din plin in ultimele zile a fost un motiv de bucurie pentru o familie de la Capriana.

Ca-n mijlocul iernii: O familie a ridicat un om uriaș de zăpadăCa-n mijlocul iernii: O familie a ridicat un om uriaș de zăpadă

Parintii si cei doi copii ai lor au cladit bulgare peste bulgare si au ridicat un om urias de zapada. Ca sa-i puna caciula au avut nevoie de scara. Acum gigantul alb se vede de departe.

Omul de zapada se inalta ca un monument la marginea satului Capriana. Este format din cinci bulgari mari, primul fiind aproape cat gardul. Iar pe cap poarta o caldare de toata frumusetea. Ochii si nasturii sunt facuti din bucati de sfecla rosie, iar pe post de nas sta infipt cel mai mare morcov din gospodarie.  

Catalin GORIA, REPORTER PRO TV: “Este de doua, trei ori mai inalt decat mine si sta la poarta omului care l-a construit.”

Primii care au facut poze cu uriasul alb, au fost, desigur, autorii acestuia – parintii si cei doi copii ai lor. Oamenii au petrecut o zi intreaga la constructia acestuia. Au cladit in el toata zapada din curte si de la poarta, ba chiar au imprumutat omat si de la vecini. 

"Am construit pentru copii nostri ca sa se distreze si ei putin, copiii sunt bucurosi, se opresc toti si se uita."

"L-a construit acesta e varul si cumnatul meu, doi vecini l-au ajutat sa ridice bulgarii."

 Zambaretul de patru metri se vede de departe, chiar inainte de a intra in sat. Si pentru ca drumul pe care sta duce spre vestita manastire Capriana, toti cei care trec pe-aici se opresc ca sa-l admire. 

Familia care l-a construit spre ca vremea sa mai tina cu omul lor de zapada.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării