main logo
2275

BAC 2019: Cine e unica elevă din Ungheni care a obținut media 10

Elena Grosu este una dintre cei 11 elevi și eleve care au susținut bacalaureatul pe nota 10.

BAC 2019: Cine e unica elevă din Ungheni care a obținut media 10Colaj: Unimedia

Tânăra absolventă este unica din raionul Ungheni care a obținut o astfel de medie, transmite Știri.md cu referire la expresul.md.

Elena Grosu este elevă la Liceul Gheorghe Asachi din orașul Ungheni, unde a studiat profilul real.

Am încercat să aflăm mai multe chiar de la Elena, astfel, fiind întrebată dacă s-a așteptat la astfel de rezultate, tânăra a spus:

„Mă așteptam la note bune, dar nici chiar 10 pe linie, pentru că știam că e foarte greu să obții așa performanță, dar se pare că nu a fost imposibil. Mă bucur enorm de mult pentru acest succes”.

Despre ce facultate va urma, dânsa a precizat: „Facultatea vreau să rămână ceva confidențial, pot să spun că este în domeniul economiei și o s-o fac peste hotare, sper să-mi reușească, pentru că datorită acestei performanțe mi s-au deschis mai multe drumuri”.

La final, i-am solicitat să dea și niște sfaturi colegilor mai mici:

„Secretul notelor de 10 la BAC este munca, încrederea în capacitățile și forțele proprii, trebuie să fii responsabil și să te motivezi pe tine insuti, să crezi în vise, să lupți pentru scopurile propuse , de asemenea, foarte important este sprijinul celor dragi, prieteni, părinți, pentru ca BAC-ul este și despre faptul cum îți coordonezi emoțiile, cum depășești provocările, este cumva un examen de maturitate. Și un rol extrem de important îl au profesorii, pentru ca ajungi aici grație profesionalismului dumnealor, a sfaturilor oferite, a cunoștințelor obținute”, a conchis Elena Grosu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării