main logo
9504

Avioane ciocnite la Ialoveni: Dublă tragedie în familia tehnicianului

Încă o tragedie în familia tehnicianului care a decedat în urma accidentului de pe aerodromul din satul Horești, Ialoveni.

Avioane ciocnite la Ialoveni: Dubla tragedie a victimei

Concubina acestuia a făcut stop cardiac când a aflat despre cele întâmplate și a decedat.

Potrivit colegilor bărbatului decedat ieri, femeia ar fi avut probleme cu inima, iar vestea a distrus-o. Potrivit Unimedia, soţia tehnicianului s-a fi stins din viață azi dimineață.

Amintim, că, un accident între două avioane a avut loc ieri pe aerodromul din satul Horești, raionul Ialoveni. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 60 de ani a decedat.

Inspectorii de la Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova și responsabilii de securitatea ocupațională imediat s-au deplasat la fața locului. S-a constat că inginerul urma să efectueze verificarea tehnică la sol a avionului după reparații, iar în momentul în care a pornit motorul, a accelerat și s-a izbit în altă aeronavă care staționa pe aerodrom. În urma impactului inginerul a decedat.

Raportul de constatare a accidentului de muncă va fi transmis către Inspectoratul de Stat al Muncii, care va efectua investigația propriu-zisă a tuturor circumstanțelor, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de AAC.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării