main logo
623

Amenzi usturătoare agenților economici care nu vor deszăpezi trotuarele

Agenţii economici care nu vor deszăpezi trotuarele din preajma proprietăţilor pe care le deţin se vor alege cu amenzi de până la 9.000 de lei.

Amenzi usturătoare agenților economici care nu vor deszăpezi trotuareleAmenzi usturătoare agenților economici care nu vor deszăpezi trotuarele

În acest fel autorităţile locale vor să-i responsabilizeze pe antreprenorii care nu curăţă teritoriul adiacent unităţilor lor de comerţ, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Din martie 2017 întocmirea proceselor verbale nu mai este responsabilitatea poliției, dar a inspectorilor preturilor de sector, a menționat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

„Eu am fost pe bulevardul Alba Iulia, pe Mircea cel Bătrân. Sunt foarte mulți agenți economici pe perimetrul trotuarelor care nu au grijă de teritoriul adiacent și argumentul lor este că ei nu cunosc care este teritoriul care le revine. Direcția locativ-comunală împreună cu pretorii să delimiteze foarte clar, doi metri de la intrare este responsabilitatea agentului economic x”, a declarat Ruslan Codreanu, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei Chișinău, care a avut loc ieri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării