main logo
875

Acord de parteneriat între un gimnaziu din Florești și unul din Galați

Instituția Publică Gimnaziul Roșietici din satul Roșietici, raionul Florești, a semnat, la data de 5 decembrie 2022, un Acord de parteneriat cu Școala Gimnazială „Sfântul Gheorghe” din comuna Cuca, județul Galați, România.

Acord de parteneriat între un gimnaziu din Florești și unul din Galați

Datorită Acordului de parteneriat și colaborare, instituțiile vor organiza și desfășura un șir de activități comune, transmite Știri.md.

Potrivit unui comunicat al instituției, prima întâlnire cu membrii echipei de proiect a Gimnaziului „Sfântul Gheorghe” din comuna Cuca a avut loc la data de 12 decembrie 2022. În cadrul acestei întâlniri virtuale, Instituția Publică Gimnaziul Roșietici a fost reprezentată de către elevi, cadre didactice, părinți, reprezentanți ai comunității. La întâlnire au fost prezentați membrii echipei de proiect și s-a stabilit modul de desfășurare pentru fiecare dintre activitățile proiectului. Au fost stabilite responsabilități pentru fiecare dintre membrii echipei, astfel încât să se asigure coordonarea eforturilor instituțiilor participante. S-a coordonat perioada de desfășurare a proiectului și s-au stabilit activitățile comune din cadrul proiectului.

„Ne dorim o colaborare eficientă prin schimb de experiență, bune practici, vizite, relații de prietenie. Le mulțumim reprezentanților acestor școli că au acceptat să ne fie parteneri”, a menționat în context Victoria Podubnîi, directoarea IP Gimnaziul Roșietici.

Gimnaziul din Florești a mai semnat și în luna noiembrie acorduri de colaborare cu două instituții din România: Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Vârlezi și Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Umbrărești, județul Galați. 



Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării