main logo
607

Accident la Peresecina. O căruță a fost lovită puternic de o mașină

Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost rănit la cap și la picior, după ce căruța în care se afla a fost lovită puternic de o mașină.

Accident la Peresecina. O căruță a fost lovită puternic de o mașină

Accidentul a avut loc azi-noaptea, în satul Peresecina din raionul Orhei. Căruţaşul transporta mai mulţi saci cu struguri, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

„El singur era căruțașul și noi am mers înainte că îl așteptam acasă să ne descarce poama, și când ne sună că e accident. Și ne-o luat poama și iaca - tot ce am pățit cu roada noastră îi pe șosea”.

„Căruțașul mergea la deal, iar acea mașină, după câte am înțeles, l-a lovit din spate. Căruțașul e lovit la cap și la picior”. 

Căruțașul susţine că şoferul avea viteză mare. 

„Calul mergea iaca pe aici și când odată ca un trăsnet m-o pălit din urma și eu am căzut așa în căruță și calu îi iute la mine și o fugit. Iaca mi-o spart capul, am căzut fără cunoștință”.

Conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, susține însă că nu circula cu viteză mare pe carosabil, iar căruțașul ar fi apărut din senin în fața lui. 

„Da care viteză pot să am dacă nu este nici o frână pe drum. 50, 60 nu mai mult. El o ieșit nici nu știu de unde o ieșit el”. 

Dacă șoferul va fi găsit vinovat, el riscă o amendă și șase puncte de penalizare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării