main logo
9221

Accident în lanț în Capitală: Patru persoane, preluate de ambulanță

Un accident s-a produs astăzi, 2 martie, în cartierul Telecentru din Capitală. În urma impactului, patru persoane au fost preluate de ambulanță pentru a primi îngrijirile medicale necesare. De asemenea, șoferul care a provocat accidentul a fugit de la fața locului.

Accident în lanț în Capitală: Patru persoane, preluate de ambulanțăAccident strada Miorița/Foto: Știri.md

Potrivit ofițerului de presă, Svetlana Scripnic, accidentul s-a produs astăzi, 2 martie, pe strada Miorița 5/6 din cartierul Telecentru al Capitalei, transmite Știri.md. 

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit preliminar că șoferul unui automobil de model Volkswagen, nu a ținut cont de situația rutieră în timpul deplasării și, drept rezultat a lovit din spate un automobil de model Nissan care staționa pentru a efectua manevra de virare la stânga. Din inerție automobilul Volkswagen a fost proiectat pe contrasens, lovindu-se frontal cu o Toyota care se deplasa regulamentar. 

Mai mult, conducătorul auto de la volanul Volkswagen-ului a părăsit locul accidentului.

Așadar, în rezultatul impactului, vehiculele au fost deteriorate tehnic considerabil, iar patru persoane (trei din Toyota și un pasager din Volkswagen) au fost preluate de ambulanță pentru îngrijiri medicale necesare. 

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

În mediul online au apărut imagini video cu momentul accidentului, surprins de o cameră de supraveghere din apropierea producerii incidentului. 

Video: Instagram/Accident.md

Video: Știri.md

Video: Realitatea.md

Foto: Moldova Liberă/Realitatea.md

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării