main logo
523

2 moldoveni și un român, reținuți în România cu mașini furate

Doi moldoveni și un român sunt cercetați de polițiștii de frontieră din România, după ce au încercat să treacă frontiera cu 3 mașini furate.

2 moldoveni și un român, reținuți în România cu mașini furate

Cazul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în punctul de trecere a frontierei Albiţa, transmite Știri.md.

Bărbații s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control cu un autoturism de marca Mercedes Benz 220, un BMW 320D și unul marca Smart Forfour, care figurau ca fiind furate din Marea Britanie, Italia și Spania.

Astfel, s-a constatat că cele trei autoturisme figurează în bazele de date ca fiind furate: primul, marca Mercedes E220 este căutat de autorităţile din Marea Britanie, din data de 18.03.2019, cel de al doilea, marca BMW 320S, de cele din Italia, din data de 19.04.2019, iar autoturismul marca Smart Forfour este căutat de autorităţile din Spania din anul 2010.

Fiind audiați, bărbații au declarat că nu cunoșteau că mijloacele de transport au fost furate și că au achiziţionat autoturismele plătind 7.000 de lire, 3.100 de euro, respectiv 3.000 de euro, au fost cumpărători de bună-credinţă şi nu au avut cunoştinţă despre faptul că acestea figurau ca fiind declarate furate.

Mașinile în valoare totală de 100.500 de lei românești au fost indisponibilizate. 

Polițiștii cercetează cazul.

Menționăm că bărbații cercetați au vârstele cuprinse între 27 și 29 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării