main logo
1704

10 tipuri de produse care nu trebuie să fie vândute în piețele din Chișinău

Știați că există anumite tipuri de produse care, potrivit regulamentului de funcționare a piețelor din Chișinău, nu pot fi comercializate în piețe? Printre acestea sunt produse alimentare, băuturi, mărfuri industriale, plante ș.a.

10 tipuri de produse care nu trebuie să fie vândute în piețe10 tipuri de produse care nu trebuie să fie vândute în piețele din Chișinău

Astfel, vânzătorii din piețele capitalei nu au dreptul să comercializeze produse de cofetărie cu cremă; băuturi răcoritoare și alcoolice preparate în condiții casnice, ciuperci de pădure sau de câmp, precum și produse pentru alimentația copiilor, potrivit unui infografic realizate de Primăria Mea, în baza regulamentului de funcționare a piețelor, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

De asemenea, comercianții din piețe nu pot pune te tejghea produse care se alterează ușor cum ar fi: ouă, carne de găină, rață, gâscă sau pește proaspăt, dacă nu dispun de vitrine frigorifice corespunzătoare.

Este interzisă și comercializarea mărfurilor numite „second-hand” printre care haine, încălțăminte, accesorii, jucării ș.a.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării