main logo
2399

Tânără model, acuzată că a încercat să seducă un copil pe Instagram

Bethany Edgecombe, de 20 de ani, a încercat să seducă un minor, pe Instagram. Tânăra i-a trimis copilului mesaje şi imagini explicite. Părinţii băiatului au alertat presa după ce au fost nemulţumiţi de ancheta poliţiei.

Tânără model, acuzată că a încercat să seducă un copil pe Instagram

Un model este acuzat că i-a făcut avansuri pe internet unui băiat de 13 ani, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Bethany Edgecombe, o tânără în vârstă de 20 de ani, i-ar fi trimis copilului mesaje explicite, poze cu ea dezbrăcată şi a „glumit” că este o pedofilă.

Tânăra, care avea contul „Blondie Australia” pe Instagram, unde avea 105.000 de fani, l-a contactat prima dată pe minor anul trecut, după ce acesta a menţionat-o într-un story pe reţeaua de socializare.

În acest moment, contul tinerei este dezactivat. Unul dintre primele întrebări pe care i le-a pus Edgecombe băiatului a fost: „Eşti virgin?”.

Când băiatul i-a spus că are 13 ani, Bethany i-a răspuns: „Cred că sunt pedo deoarece asta mi se pare foarte sexy”. 

Ulterior, tânăra i-a trimis imagini cu ea goală şi a încercat să îl convingă pe minor, care se afla în acel moment într-un cinematograf cu mama lui, să îi trimită şi el o imagine de acest fel. 

„Furişează-te la baie şi nu îi spune mamei tale”, l-a îndemnat Edgecombe.

Părinţii copilului au descoperit conversaţia şi au anunţat poliţia în luna noiembrie a anului trecut. Aceştia au apelat la presă după ce au fost dezamăgiţi de mersul anchetei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării