main logo
575

Campionul Victor Ciobanu a cedat în primul meci de la Europene

Campionul european la lupte greco-romane Victor Ciobanu (60 kg) a cedat luni în primul meci disputat la Campionatul European, care a demarat la Roma (Italia).

Campionul Victor Ciobanu a cedat în primul meci de la EuropeneFoto: diez.md

El a fost învins cu scorul 10-3 de ungurul Erik Torba și a fost eliminat din concurs. Este de remarcat însă că Victor Ciobanu a concurat într-o altă categorie de greutate, cea de până la 63 de kilograme, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

A abandonat competiția și un alt lider al lotului național, Daniel Cataraga (77 kg), premiant al Campionatelor Mondiale (Budapesta, 2016, 71 kg) și Europene (Kaspiisk, 2018, 72 kg). El i-a cedat la egalitate de punctaj (2-2) turcului Ynus Emre Basar.

Artiom Deleanu (55 kg) a repurtat o victorie și a suferit o înfrângere, părăsind de asemenea competiția.

În concurs urmează să se încadreze Donior Islamov (67 kg), Anatolie Popov (72 kg), Mihail Bradu (82 kg).

”Așteptăm evoluții mai bune din partea lor. De asemenea, sperăm că în continuare vor avea prestații meritorii reprezentanții loturilor naționale de lupte libere și feminine”, a declarat astăzi pentru agenție secretarul federației naționale, Leonid Stoțchi.

La campionat participă 23 de campioni europeni și mondiali din anul trecut. Printre ei a figurează și Victor Ciobanu, care a devenit în premieră în cariera sa campion continental în 2019 la București.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării