13 dec, 2019 20:51
2 078
1
Voronin, despre acțiunile lui Stoianoglo: A primit indicații să-l înlăture pe Morari
13 dec, 2019 20:51
2 078
1

Președintele PCRM Vladimir Voronin susține că acțiunile procurorului general Alexandr Stoianoglo în raport cu fostul șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari, vin la indicațiile directe ale lui Igor Dodon.

Foto: cotidianul.md

Voronin a declarat joi, în cadrul unei emisiuni de la Pro TV, că disputele din Procuratură sunt din cauza că Viorel Morari a redeschis dosarul privind finanțările Partidului Socialiștilor, transmite Știri.md cu referire la Cotidianul.md.

„Numai a venit Maia Sandu cu inițiativa cum să fie propus Procurorul General, că a doua zi coaliția a fost coaliția s-a dus la râpă. Și l-au găsit pe actualul”, a declarat Vladimir Voronin.

„Dodon are acum atâția bani, este finanțat nu știu de cine. Numai au vrut acești procurori să investigheze și imediat au fost înlăturați. Indicațiile au venit din clădirea asta reparată de Turcia. De la Președinție”, a mai spus Voronin.

El a mai spus că este foarte dubios când un procuror care a venit de doar câteva zile în fruntea unei astfel de instituții, în condițiile în care nu a mai activat în ea din 2007, să ia asemenea decizii, fără a măcar a se informa despre ce se întâmplă acolo.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter