main logo
2207

Vladimir Voronin: Cei care au furat miliardul sunt și cei care-l caută

„Cei care l-au furat, sunt și cei care îl caută. Miliardul e aici (într-un buzunar) și ei îl caută aici (în alt buzunar). Cine putea să vina și să ia miliardul. Haideți să nu glumim”.

Voronin: Cei care au furat miliardul sunt și cei care-l caută

Asta a declarat Vladimir Voronin, întrebat despre strategia de recuperare a miliardului dispărut din cele trei bănci, prezentată astăzi de autorități, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Vladimir Voronin, lider  PCRM: „Cum este posibil acest lucru, dacă cei care l-au furat sunt unii și aceiași care îl caută. Miliardul e aici (într-un buzunar) și ei îl caută aici îin alt buzunar). Fiți serioși. Cine putea să vină și să ia miliardul. Haideți să nu glumim.

Ce prezintă acest Leancă? Nici nu ai la ce te uita. Pentru că el a semnat hotărârea guvernului de a sustrage din rezerva Băncii Naționale 9 miliarde de lei, pentru salvarea Băncii de Economie. Ce a făcut Gaburici? Tot așa a semnat 6 miliarde băiatul. ANRE-ul are lege. Rebeata (tr. din rusa - prietenii ) din guvern, vai cărturarilor, analfabeți. ANRE cu cât este mai mare tariful, cu atât este mai mare salariu ANRE. Băieții cu mașinile se chinuie. Paradoxuri".

Astăzi, Procurorul General, Eduard Harunjen, directorul CNA, Bogdan Zumbreanu și adjunctul procurorului șef al PA, Adriana Bețișor, au prezentat strategia de recuperare al miliardului dispărut din cele trei bănci, Banca Sociala, Banca de Economii și Unibank.

Potrivit lor, strategia prezentată astăzi nu are legătură cu cea inclusă în raportul Kroll 2. Întrebați când ar putea fi făcut public raportul Kroll2, aceștia susțin că așteaptă ca documentul să fie tradus din engleză în română și ulterior vor folosi informațiile de acolo pentru a continua investigația.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării