625
0
Vlad Țurcanu s-a lansat în campanie cu critici la adresa PSRM
625
0

Președintele Partidului Popular Românesc (PPR), Vlad Țurcanu, s-a lansat astăzi în campania pentru funcția de primar al Chișinăului.

Foto: radiochisinau.md

Evenimentul a avut loc în pacrul Valea Morilor din Capitală, lângă scara de granit proaspăt renovată cu sprijinul financiar al primăriei sectorului 1 din București, transmite Știri.md cu referire la radiochisinau.md

Vlad Țurcanu a declarat că, în mod normal, temele de bază într-o campanie pentru Primpărie ar trebui să țină de administrarea orașului, de infractructură etc.

„În Republica Moldova, însă, suntem nevoiți să facem și politică, astfel încât socialiștii să fie ținuți departe de butoanele Primăriei pentru a evita un dezastru pe care ar putea să-l producă prin proiectele lor populiste”, a menționat liderul PPR.

El a mai spus că PPR a intrat în cursa pentru Primărie și a pentru a face opoziție Blocului ACUM care are doi candidați în această campanie (Andrei Năstase și Octavian Țâcu – n.r.), dar și coaliției acestui bloc cu socialiștii, coaliție care nu poate aduce nimic bun.

Vlad Țurcanu s-a referit și la programul său electoral care prevede, între altele, transformarea Chișinăului într-un oraș în care tehnologiile moderne să fie folosite pentru a asigura servicii publice de calitate; un oraș care să aibă o nouă stație de epurare și un transport public adecvat, iar ambuteiajele să fie reduse printr-un set de măsuri complexe.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter