main logo
8159

Usatîi: O schemă foarte murdară e pregătită în Republica Moldova

Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi a venit cu mai multe acuzații în adresa Partidului Socialist, deputatului neafiliat Vladimir Andronache, fostului lider PDM Vladimir Plahotniuc și a Partidului Șor.

Usatîi: O schemă foarte murdară e pregătită în Republica MoldovaFoto: știri.md

Acesta susține că ultimii ar „pregăti o schemă foarte murdară”. Politicianul menționează că asta ar avea legătură cu legile cu privire la medicamente și activitatea farmaceutică votate recent, la miez de noapte de PSRM și Pentru Moldova, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

„Socialiștii pregătesc să pună la cale o schemă foarte murdară de a lua sub control piața de medicamente din R. Moldova. Această schemă a fost deja coordonată cu Dodon. 

Andronache s-a întalnit deja de două ori în Instanbul cu Plahotniuc. Recent, Plahotniuc s-a întors iarăși în Istanbul. Ei au vorbit și cu Șor. 

Acest grup planifică că până la sfârșitul lunii să cumpere o mare rețea de farmacii din Moldova. Asta este legea de la miez de noapte cu farmaciile mobile. 

Ei vor să vândă medicamente aduse prin contrabandă. (...) Ei au pregătit și unele acțiuni de șantaj din partea băncii”, a declarat primarul orașului Bălți la emisiunea „Secretele puterii” de la JurnalTV.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării