main logo
11800

Liderul PPPS nu și-a declarat toată averea. Reacția lui Ștefan Gligor

Ștefan Gligor, liderul Partidului Schimbării, a depus declarația de avere și interese personale pentru anul 2023 la data-limită, 30 aprilie.

Liderul PPPS nu și-a declarat toată averea. Reacția lui Ștefan GligorFoto: zdg.md

Acesta „a uitat” însă să-și declare cele patru bunuri imobile pe care le deține, transmite Știri.md cu referire la zdg.md.

„E tot ok la mine, și venituri suficiente, e totul bine. […] Eu am lucruri mai importante decât să fac mofturile PAS-ului, eu am depus de două ori această declarație, este o pierdere de timp și un efort suplimentar. Eu n-am reușit s-o depun complet”, a menționat Gligor.

La scurt timp de la aprobarea proiectului de modificare a Legii privind declararea averii și intereselor personale, care prevede că președinții, vicepreședinții partidelor politice și membrii organelor executive centrale ale partidelor politice sunt obligați să depună declarații anuale, mai mulți lideri de partide și-au declarat averea.

Ștefan Gligor, liderul Partidului Schimbării, care, la 14 aprilie, alături de reprezentanții Partidului Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB), Platforma Demnitate și Adevăr (DA), și Liga Orașelor și Comunelor, a format Blocul Politic „Împreună”, a depus declarația de avere și interese personale pentru anul 2023 la data-limită, 30 aprilie. Gligor nu declară niciun venit. Soția acestuia însă a obținut, în 2023, din salariu și dividende, peste 830 de mii de lei.

Citește articolul întreg pe zdg.md.

La scurt timp, Ștefan Gligor a venit cu o reacție la articolul scris de Zdg.md și a scris pe rețelele de socializare că pentru afirmația „nu și-a declarat patru imobile”, el ar trebui să dea publicația în judecată.

„Văd că o publicație cu renume pe timpuri devine tot mai părtinitoare și mai galbenă. Înțeleg cine v-a rugat, am un vecin aici prin cartier cu mari probleme de integritate, bănuit de multe acte de corupție, dar totuși v-aș recomanda să fiți mai precauți. Pentru afirmația „nu și-a declarat patru imobile” merită să vă dau în judecată. Dar se pare că și de data asta am lucruri mai importante de făcut. Am declarat imobilele în 2021 și în 2023, iar când voi găsi timp sa completez până la urmă declarația din 2024, le veți vedea iarăși indicate, conform legii mai am 30 de zile sa fac acest lucru”, a scris Gligor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării