24 aug, 2019 20:04
907
0
Un deputat ACUM cere boicotarea concertului: Minciuna zilei de astăzi
24 aug, 2019 20:04
907
0

Deputatul Octavian Țîcu îndeamnă oamenii să nu participe la concertul organizat astăzi, 24 august, de către socialiști, pentru a marca „75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism”.

„Oameni buni, stați acasă, ieșiți la natură, mergeți în vacanță și explorați peisajele țării, dedicați o zi copiilor și familiei…sunt o mulțime de-a modalități de a boicota minciuna zilei de astăzi! În două feluri putem sfida legitimizarea „mitului 24 august” – lipsa de prezență la această manifestare de militarism sovietic și debarcarea politică cât mai rapidă a PSRM”, a scris Țîcu, transmite Știri.md cu referire la ZdG.md. 

Acesta este deputat pe listele Blocului ACUM, care împreună cu PSRM formează o majoritate parlamentară.

Președinția a anunțat un plan amplu de evenimente pentru a „sărbători” 75 de ani de la „eliberarea Chișinăului în cadrul Operațiunii Iași-Chișinău”: depuneri de flori la Complexul Memorial „Eternitate” și Complexul Memorial „Capul de Pod Șerpeni”, inaugurarea Monumentului eroilor eliberatori ai capitalei, restaurat la inițiativa lui Igor Dodon, prezentarea filmului documentar „Operațiunea Iași-Chișinău. Istoria Moldovei”, realizat sub egida președintelui, și organizarea unui concert grandios în Piața Marii Adunări Naționale.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter