main logo
17475

Tauber, despre condițiile din izolator: Subsol fără ferestre și mâncare

După ședința de judecată de ieri Marina Tauber a făcut declarații pentru presă.

Tauber, despre condițiile din izolator: Subsol fără ferestre și mâncare

Aceasta susține că a fost ținută în subsol, fără nicio fereastră și fără mâncare, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Deputata susține că tot ce i se incriminează este la comanda lui Igor Dodon și a Zinaidei Greceanîi, din motiv că de mai multe ori ar fi făcut declarații referitor la soțul șefei de legislativ că ar trebui să fie tras la răspundere pentru că numele lui figurează în raportul Kroll.

Marina Tauber: „Această cauză se știe demult. Doar în 2019 eu am devenit cea mai periculoasă. Am fost deținută într-un subsol, jos, fără ferestre. Am fost deținută ca un infractor periculos. Sentința - arest la domiciliu. Cum o să-mi îndeplinesc funcțiile pe care le am ca deputat? Doamna Greceanîi m-a îndemnat de multe ori să tac ori o să văd ce o să fie. De ce soțul lui Greceanîi nu este lângă mine. El figurează în raportul Kroll ca și mine".

Acum trei zile Marina Tauber a fost reținută pentru 72 de ore. Marina Tauber și Reghina Apostolova au fost lipsite de imunitate la ședința legislativului la solicitarea Procurorului General Interimar care a spus că ele sunt cercetate în dosarul fraudei bancare.

Ieri procurorii au cerut mandat de arest pentru deputată, iar judecătorii au decis că ea să stea 30 de zile în arest la domiciliu.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării